Statusoppdatering III

12 Jul

Hei igjen.

Holder liv i bloggen ved å bruke den som en slags dagbok over egen lese-flow og glede. Normal blogging (eh, statistikk & samleomtaler) forventes tilbake etter at Man Booker longlist slippes. Eller aldri.

Uansett. I løpet av ferien har jeg lest 944 sider fantasy, en tegneserie-flis (Tegnehannes Rum & Ruins) og 50% av en ungdomsbok. For første gang på lenger enn jeg kan huske bruker jeg kveldene på å lese i stedet for å se TV-serier (og dette selvom jeg har spart den nyeste sesongen av Westworld for å kunne bingewatche i ferien ((men jeg har altså sett sesongfinalen av The Handmaid’s Tale i kveld, helt avsondret fra samfunnet kan man ikke være)). Jeg later som jeg rydder av bordet etter middagen men leser i stedet, jeg heller morgenkaffen over på termos tar boka i hånda og rømmer hjemmefra, jeg dropper yoga og husvask til fordel for lesing. Har en drøy uke igjen av dette livet før hverdagen og Man Booker kommer. Tipper jeg rekker å presse inn siste halvdel av THUG, 416s til med fantasy, Populærmusikk fra Vittula (hvis Ingalill kan komme på noe vi begge har ledd av), en britisk Canadisk lydkrim (Flavia De Luce) og kanskje noe true crime.

img_6005

 

 

6 Responses to “Statusoppdatering III”

 1. elbakken July 14, 2018 at 1:21 pm #

  Liker din fantasy-binge, basert på hva du leser. Er veldig fan av de bøkene selv!

  • Haruhi July 18, 2018 at 7:13 pm #

   Heh, tror jeg plukket opp tipset fra deg. Knallbra serie!

 2. min August 4, 2018 at 10:37 pm #

  Hei! Er Tegnehannes Rum & Ruins bare engelsk oversettelse av striper som finnes i de norske bøkene hennes (som jeg allerede har), eller er det nytt? Takk!

  • Haruhi August 5, 2018 at 11:16 am #

   Rum & Ruins er en helt ny bok. Dagbok fra Tegnehannes reise gjennom mellom-amerika. Tror den bare selges på etsy-siden hennes, og ikke i vanlig bokhandler.

 3. Ingalill August 7, 2018 at 8:16 am #

  Kan jeg gå utifra at siden Vittula overhode ikke ble nevnt da du anbefalte Pose at den er forkastet, fnyst og hånet. (Eller kanskje du lo så tårene skvatt og skjems dypt?)

  • Haruhi August 9, 2018 at 8:47 am #

   Neineinei, jeg venter jo på at DU skal trekke fram noe vi begge har ledd av før jeg gjør et forsøk (pls ikke kom på noe, jeg har ikke tid, drukner i bøker).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: